Sanering

Terugbrengen in natuurlijke staat

Terreco werkt volgens een unieke in-situ technologie PuriSoil ®, waarmee grote oppervlaktes in één keer kunnen worden gesaneerd. Voorbereiding, sanering, controle en oplevering kunnen door Terreco compleet worden uitgevoerd. Door de unieke prijsopbouw van de PuriSoil ® technologie is een sanering doorgaans goedkoper in vergelijking met andere methodes.

De door Terreco gebruikte technologie wordt overal toegepast zoals op vervuilde industriële locaties en woonwijken die zijn gebouwd op vervuilde grond. Afbreken van installaties, gebouwen en woonhuizen is daarbij niet nodig, waardoor de normale dagelijkse activiteiten amper worden verstoord. Grote graafwerkzaamheden en ingewikkelde reinigingsprocessen zijn niet nodig. In de praktijk is aangetoond dat probleemloos tot meer dan 40 meter diep gesaneerd kan worden.

 

Sanering
Sanering

Vaste prijs-resultaatgarantie

Voor elke vervuilde locatie kan een opdrachtgever vooraf bepalen of PuriSoil ® prijseffectiever is dan andere saneringstechnologieën. Daarvoor maakt Terreco op verzoek een saneringsplan en een daarbij behorende prijs. Bijna altijd wordt een sanering aangeboden tegen een vaste prijs. Hierdoor worden budgetoverschrijdingen voorkomen en weet de opdrachtgever direct waar hij financieel aan toe is.


Resultaat garantie

Terreco garandeert, daar waar het mogelijk is, dat de vooraf afgesproken eindwaarde van het saneringsproces wordt gehaald. De behaalde resultaten worden door een onafhankelijk milieubureau bepaald. Het gegarandeerde resultaat en de vaste prijs biedt de opdrachtgever maximale zekerheid.

Sanering